Siirry suoraan sisältöön

IBM Storage Fusion – softapohjaisen storagen uusi kunkku

IBM Storage Fusion tarjoaa lukuisia keskeisiä kyvykkyyksiä, jotka auttavat organisaatioita saavuttamaan liiketoiminnan joustavuuden ja datan suojauksen tarpeet. Konttipohjainen arkkitehtuuri mahdollistaa sovellusten joustavan käytön eri ympäristöissä, kuten julkisessa pilvessä, yksityisessä pilvessä ja reunapalvelimilla.

Storage Fusion tarjoaa tehokkaat työkalut ja mekanismit datan siirtämiseksi eri ympäristöjen välillä, mikä mahdollistaa sujuvan siirtymisen pilvinatiiveihin ympäristöihin. Tietoturvatoiminnot ovat vahvat, ja ne auttavat organisaatioita suojaamaan dataansa kyberuhkilta sekä havaitsemaan, torjumaan ja palautumaan uhkatilanteista.

Yhtenäisen hallinnan avulla organisaatiot voivat helposti valvoa, tunnistaa ja hallita datan liikettä eri ympäristöjen välillä. Datan kestävyys on taattu automatisoitujen ja politiikkaan perustuvien tietosuojamekanismien avulla, jotka suojaavat dataa laitteistovikojen, onnettomuuksien ja tietovuotojen aiheuttamilta riskeiltä.

IBM Storage Fusion on täysin yhteensopiva Red Hat OpenShift -alustan kanssa, mikä tarjoaa organisaatioille entistä saumattomamman kokemuksen datan hallinnassa. Storage Fusion on suunniteltu integroitumaan suoraan Red Hat OpenShiftin konttiympäristöön, mikä mahdollistaa sovellusten helpon käytön ja hallinnan.

Tämä yhteensopivuus tuo myös etuja sovelluskehittäjille. Storage Fusionin arkkitehtuuri mahdollistaa sovellusten helpon siirrettävyyden ja käytön eri ympäristöissä, kuten julkisessa pilvessä ja yksityisessä pilvessä. Tämä tuo joustavuutta ja skaalautuvuutta sovelluskehitykseen, kun organisaatiot voivat hyödyntää Red Hat OpenShiftin ja IBM Storage Fusionin yhteensopivuutta.

Kaikki nämä kyvykkyydet yhdessä mahdollistavat organisaatioiden siirtymisen kohti pilvipohjaista arkkitehtuuria ja varmistavat datan suojauksen ja saatavuuden. Storage Fusion tarjoaa vankan perustan datan hallinnalle ja integroituu saumattomasti eri alustoihin, mikä helpottaa organisaatioiden liiketoimintaprosesseja ja auttaa saavuttamaan parempia tuloksia.

IBM Storage Fusion tarjoaa kattavan ja luotettavan ratkaisun organisaatioiden tarpeisiin. Se tarjoaa datan kokonaishallinnan modernille arkkitehtuurille. Pähkinänkuoressa kyse on yhtenäisen hallinnan, datan kestävyyden, datamigraation ja vahvan tietoturvan yhdistämisestä.

IBM:n tiekarttojen mukaan Storage Fusion tulee olemaan tärkeä osa Power-palvelinten tukemia tallennnusratkaisuja. Tuotejulkistusten aikataulusta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin tänä vuonna.

Ville Laiho, Business Development Executive, Pedab Finland