Siirry suoraan sisältöön

Yhteistyökumppanit

Pedab on perheomisteinen yritys, joka juuri täytti 30 vuotta. Olemme IT-tukkuri ja uskomme, että tekemilläsi IT-valinnoilla on kauaskantoinen vaikutus liiketoimintasi tulevaisuuteen. Pedab Finland Oy on toiminut IBM -tukkurina vuodesta 2007 lähtien ja tiimimme koostuu kahdeksasta alan huippuosaajasta.

Yhdessä ekosysteemimme kanssa pyrimme tarjoamaan parhaan ratkaisujen, palveluiden ja toimituksen yhdistelmän optimaalisen asiakaskokemuksen takaamiseksi. Rakennamme pitkäaikaisia suhteita intohimolla tekemiseensä suhtautuvien kumppaneidemme kanssa ja teemme heidän kanssaan läheistä yhteistyötä auttaaksemme asiakasyrityksiämme pysymään askeleen edellä.

Olemme innolla mukana Common Finlandissa ja uskomme, että tiedon jakaminen tätä kautta on kullanarvoista! Tervetuloa mukaan!

Arrow ECS Finland Oy on yksi maailman suurimmista IT-alan tukkuliikkeistä, joka edustaa kansainvälisesti yli 70 päämiehen ratkaisuja. Toimitilamme sijaitsevat Espoossa Leppävaarassa, missä toimimme noin 70 työntekijän voimin.

IT-tukkuna tarjoamme yrityksille heidän tarpeisiinsa soveltuvat IT-ratkaisut. Maahantuonnin lisäksi autamme jälleenmyyjiämme menestymään ja löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Tarjoamme erilaisia lisäarvopalveluita, joiden avulla IT:n ostaminen helpottuu ja myyntisykli lyhenee.

IT-koulutuksemme sisältävät yrityksen koko IT-ympäristön infrastruktuurista datan hallintaan. Peruskurssien lisäksi tarjoamme syventäviä koulutusjaksoja edistyneemmille IT-alan ammattilaisille.

Kaita Finland Oy on kotimainen IT-kumppani pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuissa.

Olemme kriittisiin alustaratkaisuihin, jatkuvuuteen, pilviratkaisuihin sekä tietoturvaan erikoistunut suomalainen IT-palvelutalo. Kaita Finlandin työntekijät ovat vuosien varrella saavuttaneet osaamisellaan ja asenteellaan vahvan luottamuksen ja kunnioituksen kumppaniensa ja asiakkaidensa keskuudessa.

Meillä on kyky palvella henkilökohtaisesti ja ketterästi. Asiakkaillemme olemme oikean kokoinen kumppani, toimintamme on sujuvaa ja ketterää. Olemme tavoitettavissa ympäri vuorokauden.

Autamme asiakkaitamme rakentamaan kustannustehokkaita ja turvallisia palveluita digitaalisille ratkaisuille.

Maxava tarjoaa innovatiivisia valvonta-, HA- ja DR-ratkaisuja. Ohjelmistot ja palvelut ovat saatavilla maailmanlaajuisesti laajan kumppaniverkoston kautta.

Maxava on IBM:n kumppani. Ohjelmistoja on saatavilla SaaS-mallina, pilviympäristöihin (DRaaS – Disaster Recovery as a Service ja MaaS – Monitoring as a Service), tilauspohjaisina ja on-premise vaihtoehtona.

Maxava palvelee yli 500 asiakasta yli 40 maassa ja tarjoaa 24x7x365-tukea suoraan Pohjois-Amerikan, Euroopan ja Aasian ja Tyynenmeren toimipisteiden kautta.

Proact on Euroopan johtava riippumaton konesali- ja pilvipalveluiden tarjoaja. Yhtiö tarjoaa liiketoimintahyötyjä yrityksille ja viranomaisille kaikkialla maailmassa. Tarjoamalla joustavia, luotettavia ja turvallisia it-palveluita Proact auttaa asiakkaitaan vähentämään riskejä ja kustannuksia sekä kasvattamaan ketteryyttään, tuottavuuttaan ja tehokkuuttaan.

Olemme toimittaneet yli 5 000 projektia menestyksekkäästi eri puolille maailmaa. Meillä on yli 3 500 asiakasta ja hallitsemme yli 100 petatavua dataa pilvipalveluissa. Yli 1000 työntekijää työskentelee Proact-konsernin palveluksessa 15 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Vuonna 1994 perustetun Proactin emoyhtiö Proact IT Group AB listautui Tukholman Nasdaq-pörssiin osaketunnuksella PACT vuonna 1999.

NetNordic on pohjoismainen pilvi- ja infrastruktuuripalvelujen tarjoaja ja älykkäiden integraatioiden toimittaja. Olemme erikoistunut ratkaisujen ja palveluiden tarjoamiseen kriittisen infrastruktuurin tarpeisiin kyberturvallisuuden, datakeskusten ja verkkojen alalla. Toimimme mahdollistajina tehokkaalle liiketoiminnalle.

NetNordic yksinkertaistaa monimutkaisuutta.

Asiakkaat valitsevat meidät luottamuksen, puolueettoman dialogin, asiakastarpeiden ymmärtämisen ja vahvan sitoutumisen perusteella. Johtavilla asiantuntijoillamme ja erityisasiantuntijoillamme on syvä IT-tietämys ja -osaaminen – ja liiketoimintamme keskittyy aina yhteen asiaan: siihen, että asiakkaidemme IT-ympäristöt ovat turvallisia ja käytettävissä joka vuodenpäivä, ympäri vuorokauden.

Tietoevry on johtava teknologiayritys, jolla on pitkä historia Pohjoismaissa sekä globaalit kyvykkyydet.

Tietoevryn Power ekosysteemi tarjoaa asiakkailleen automatisoidun privaattipilviratkaisun, jossa kaikki datat sijaitsevat turvallisesti Suomessa. Alustallamme voitte ajaa kaikkia tuettuja käyttöjärjestelmiä (Linux, AIX, SUSE ja IBMi), monia tietokantoja (mm.EDB Postgres, Oracle ja DB2) sekä middlewarea kuten SAP,  WAS ja IBM MQ.

Kaikille mainituille ratkaisuille saat meiltä myös täyden ylläpito- ja asiantuntijapalvelun (8-16/5 tai 24/7). Asiakas saa veloituksetta pääsyn Power Portaaliin, josta voi reaaliajassa nähdä Power ympäristönsä konfiguraatio-, kuormitus- ja tietoturva-raportteja. Tarjoamme myös etätukea, konsultointia ja ylläpitopalveluita asiakkaan omissa konesaleissa sijaitseviin Power-ympäristöihin.

Herman IT on ketterä kotimainen IT-palvelujen tarjoaja ja osa Kainuun Puhelinosuuskunta konsernia. IT-palveluntuottajana Herman IT:n vahvuutena ovat vahva asiantuntijuus ja korkea asiakastyytyväisyys.

Herman IT tarjoaa kattavasti IT-palveluja asiakkaidensa liiketoiminnan tueksi. Palvelukokonaisuutemme sisältää konesali- ja pilvipalveluita, IT-asiantuntijapalveluita, tietoturvaan, tietoriskien hallintaan ja liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseen kehitettyjä palveluita. Herman IT:n konesalipalveluja käyttäessäsi tiedät missä datasi sijaitsee, sillä Herman IT:n konesalien sijainti on Kajaani. Herman IT:n konesalien infrastruktuuripalvelut ovat ISO/IEC 27001:2013 sertifioitu.

Asiakaskuntamme koostuu niin pienistä muutaman henkilön työllistävistä yrityksistä aina valtakunnallisiin yrityksiin.

Elinar is a Finnish software company with a significant track record in IBM Enterprise Content Management (ECM) and Content Analytics.

Our specialization lies in unstructured data content, and we leverage Deep Transfer Learning methods of AI to enhance the understanding of unstructured data. We excel in resolving complex challenges related to document understanding automation, challenges that traditionally relied solely on human cognition.

Our commitment to comprehending clients’ needs and crafting effective solutions for overcoming business challenges has been a consistent and successful approach for the past 30 years. As an IBM Partner since 1994, we continue to uphold our expertise in providing innovative solutions.