Siirry suoraan sisältöön

Common Europe nuorisotoiminta, NGCE

Common Europe on IBM-pohjaisten ratkaisujen käyttäjäyhteisö. Yhteisön tavoitteena on tehostaa verkostoitumista, jakaa kokemuksia, tarjota edistynyttä koulutusta sekä vaikuttaa IBM:n tuotteisiin ja ratkaisuihin.

Yhteisön nuorisojärjestö, Next Generation Common Europe, NGCE, haluaa tarjota nuorille mahdollisuuden tutustua ja oppia IBM-ympäristöistä ja kulttuurista lisää sekä kehittää työelämässä tarvittavia taitoja.

Oletko tietojenkäsittelytieteen loppuvaiheen kandidaatti- tai maisteriopiskelija tai uran alkuvaiheessa oleva työntekijä (alle 25-vuotias)? Sinulla on mahdollisuus liittyä ilmaiseksi yhteisön Suomen yhdistyksen toimintaan.

Nopeimmille on tarjolla mahdollisuus lähteä Prahaan pikakurssille 12-14.6.2023 tai tulevaisuudessa luoda uraa IBM-yhteisössä sekä mahdollisesti opiskella tai jatko-opiskella eurooppalaisissa korkeakouluissa, joihin yhdistyksellä on yhteyksiä.

Mikäli toiminta IBM-yhteisössä kiinnostaa voit olla yhteydessä info@commonfinland.fi tai pasi.louanto@kaita.fi.

Lisätietoja: https://comeur.org/welcome-to-nextgen/